womanizer Dingen om te weten voordat u koopt

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan hebben wij nieuws voor je!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Orgasmegarantie wordt er zelfs bij geleverd, omdat het ding dit met zekerheid geeft!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Als jouw ook niet thuis raakt om jouw bestelling in ontvangst te nemen, bezorgen we een bestelling voor jouw buren. Een bezorger laat een kaartje in de postbus achter waardoor je beseft dat jouw bestelling bij een buren kan zijn bezorgd.

Stand 5 aangaande een Womanizer W100 was vanwege verscheidene dames te duurzaam. Wensen zijn je jezelf een weinig plagen via af te wisselen met harde en zachtere standen? Vervolgens is de Womanizer Pro een échte aanrader. Vervaardigd dit je weinig tijd uit hoeveel standen het apparaat heeft, vervolgens kun jouw vanzelfsprekend tevens eenvoudig wegens een Womanizer W100 kunnen.

Met mijn schaar in de aanslag ga ik daar weleens echt vanwege uithangen. Voorzichtig maak ik het doosje open, waaruit ik een volgend doosje tover. Een fantastisch, glimmend, wit exemplaar met roze accenten en waarop, met sierlijk zilveren letters, “Womanizer” geschreven staat. Chique! Hup, doosje open en tadaa: een leuke zachtroze etui lacht mij toe. Zoveel verpakking; het dien ons fancy apparaatje bestaan. Je rits een etui open en haal op deze plaats ons apart design uit. Qua uiterlijk lijkt dit ons weinig op zo’n oor-thermometer. Lichtblauw met kleur, betreffende ons glanzende diamant wanneer bedieningsknop. Laten wij nachtkastje.nl daar doch weleens bijpakken wegens behulpzame feiten!

En de verpakking is niet enkel goed maar ook bruikbaar. Dit is geschapen over robuust karton en door een magneet wordt de deksel dicht gehouden. De blik kan zijn zo gelijktijdig ons prima opbergdoosje wegens die womanizer 2Go en bezit ons afmeting over slechts 17 x 5 cm.

Ik wensen zijn in feite nóg immers een paar keer maar ik heb een banket afspraakje betreffende ons vriendin. Je ben ons weinig laat daar je even het gevoel aangaande tijd kwijt was, flabbergasted door hetgeen ik zojuist beleven heb. Ik besluit teneinde de bus te pakken en ga achterin uithangen. Ik heb oogcontact met ons woest uitziend lekker ding a la Chippendale. Type ruwe bolster, blanke pit betreffende een ‘just out of bed’ look. Je voel een vlinders in mijn onderbuik hevig fladderen en m’n hand zoekt tot de Womanizer Pro welke in mijn tas zit. Hebbes. Buiten blikken ofwel blozen zet ik mijn nieuwe BFF met. Ik spreid m’n dijen ons beetje en klem haar tussen mijn rokje tussen mijn dijen. Op gevoel duw je een behandelknop tegen mijn clitoris terwijl mijn ogen een blik betreffende Mr. Chippendale zoeken. Mijn zak bedekt mijn schoot. Je lik subtiel langs mijn bovenlip, bijt op mijn onderlip en hou bestaan blik vast. In 15 seconden ervaar ik wederom een orgasme dikker worden. Nú beseft ik hetgeen ik kan verwachten en je zet me schrap.

Dit kan zijn inmiddels algemeen bekend het ik een omvangrijk bewonderaar ben van de Womanizer Sexspeeltjes. Zeker je maakte een enorm blij sprongetje toentertijd ik een andere Womanizer 2Go mocht testen vanwege deze review.

Indien u alsnog vragen mocht hebben over een Privacy Policy over Womanizer.nl, dan kan u dan ook contact betreffende het opnemen. Onze klantenservice helpt u dan ook verder ingeval u dan ook deze contact pagina informatie nodig bezit aan uw gegevens ofwel zodra u deze wilt wijzigen.

Hierdoor krijgen veel vrouwen gemakkelijk verscheidene orgasmes voor gebruik over een Womanizer. De Womanizer is wereldwijd het eerste product het deze nieuwe methode betreffende aanmoedigen gebruikt.

De Womanizer klinkt best luid ingeval je ‘m zo in de lucht met zet. Doch tijdens dit gebruik op je clitoris hoor jouw hem amper. Ik raad met de womanizer pas aan te zetten wanneer het kapje echt de clitoris omsluit.

Verlangen is je ons artikel ruilen? Bel dan tot onze klantenservice via 0900-1901. Wij zorgen het je dit nieuwe artikel zo vlug mogelijk ontvangt en jouw betaalt geen genoeg bezorg- en retourkosten. 

Dit kan zijn een nieuw soort orgasme betreffende ongekende hoogte. Je moest er serieus eventjes betreffende bijkomen. Doch heel eventjes hoor; destijds wilde je nog een ronde. Tevens ditmaal spatte je in twee minuten uit elkander. Ongelooflijk, je had een Womanizer pas net en ik ben nu alang verslaafd. Liefdevol stop je haar in haar etuitje en beloof haar het ze morgen wederom mag komen buitenspelen.

- Beseft jij over jezelf dat jouw een grotere clitoris dan ‘standaard’ hebt? Dan kan zijn een Womanizer Pro ideaal voor je! Daar het toestel met een paar verscheidene maten opzetstukjes geleverd wordt, kun jouw variëren en voelen die dit allerbeste op je clitoris past vanwege het lekkerste resultaat.

Vul de waarde van jouw bestelling in en onze rekenhulp informeert je gelijk over dit miniem te betalen termijnbedrag en de bijbehorende looptijd. Dit is op ieder ogenblik mogelijk ons hoger termijnbedrag naar ons over te vervaardigen. 

Wanneer wij de betaling na twee weken niet hebben onthalen kunnen wij ervan uit dat u dan ook ook niet langer geïnteresserd raakt en moeten wij de bestelling annuleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *